AFTENMENU marts - juli

HUSETS SPECIALITET

Iberico sortfodskinke:

Cebo 24 mdr. 40 g 100,-

Belotta 36 mdr. 40 g 150,-

Smag både Cebo og Belotta 125,-

DELERET

Lammekrone, grillede asparges med parmesan, hvidløgs- og forårsløgsauce og små nye kartofler.

500,-

KØKKENET ANBEFALER

TASTINGMENU

Køkkenet sammensætter hver dag

5 serveringer ud fra menuen

400,- / pers.

Anbefalet vinmenu + 350,- / pers.

A LA CARTE

Vi anbefaler 4 a la carte retter til 2 personer.

Burrata med grillede grønne asparges, citronskal og persillepesto.
115,-

Tatar af laks og havkat med agurk, sennepskorn, persille, lime og mynte.
95,-

Gedeostsalat af gratineret gedeost og æble på surdejsbrød med honning- sennepsvinaigrette.
85,-

Rørt tatar med aioli, søde kartoffelchips og karse.
95,-

Perlebygotto med persillepuré, spinat, morkelsauce chantilly og Parmegiano Reggiano.
120,-

Blæksprutte marineret i koriander, paprika, citron og olivenolie. Serveret med aioli.
110,-

Helleflynder med en croute af pata negra, hvide asparges og sauce hollandaise.
140 ,-

Hvidvinsdampede muslinger med hvidløg og fløde.
100,-

Grillet flat iron steak med knuste grønne ærter, ærteskud og pebersauce.
135,-

Pluma de iberico med grønne bønner, forårsløg og balsamico glace.
130,-

Konfiteret kylling med crudité af hvide asparges, grillede grønne asparges og morkelsauce.
125,-

LIDT, MEN GODT

Grønne oliven 40,-

Mandler med havsalt 40,-

Patatas bravas 40,-

Croquetas med ibéricoskinke 45,-

Ærteblinis med røget Fanø-laks og syltede æbler 60,-

Pâté de campagne med grov sennep 50,-

Sardiner fra La Gondola 60,-

Modnet ost 75,-

Charcuteri 95,-

KAFFE

Stempelkaffe 35,-

Espresso 25,-

Cappucino 40,-

Te 35,-

SØDT

Macarons

1 stk. 20,- / 2 stk. 30,- / 3 stk. 40,-

DESSERT

Crème brûlée
70,-

Chokoladekage på bund af mandelmarengs med top af macaron. Serveret med sorbet.
75,-

Affogato
55,-

Rabarberkage med panna cotta-crème og mandelflager.
75,-

HOUSE SPECIALITY

Iberico sortfodskinke:

Cebo 24 months 40 g 100,-

Belotta 36 months 40 g 150,-

Taste both the Cebo and Belotta 125,-

TO SHARE

Crown roast of lamb with asparagus, garlic and spring onion sauce and small new potatoes.

500,-