FROKOSTMENU marts -juli

HUSETS SPECIALITET

Iberico sortfodskinke:

Cebo 24 mdr. 40 g 100,-

Belotta 36 mdr. 40 g 150,-

Smag både Cebo og Belotta 125,-

UGENS FROKOSTRET

Mandag - Lørdag 11.30-17

Ny frokostret hver uge

Frokostret + espresso

140,-

FROKOSTRETTER

Åben surdejssandwich med røget laks og rygeost.
110,-

Steaksandwich med flat iron steak, dijon, ruccola,

karamelliseret løg, pebermayonnaise og

pommes frites.
145,-

Frokosttallerken:

Tynde skiver af flat iron steak, skaldyrssalat, røget laks med rygeost, modnet ost med chutney.

160,-

Hvidvinsdampede muslinger med hvidløg, fløde og pommes frites.
150,-

Burrata med grillede grønne asparges, citronskal og persillepesto.
115,-

Rørt tatar med aioli, søde kartoffelchips og karse samt grillet salat og pommes frites.
155,-

Perlebygotto med persillepuré, spinat, morkelsauce chantilly og Parmegiano Reggiano.
120,-

Grøn salat vendt i vinaigrette med grillede grønne asparges og krydderurter. Vælg mellem:
Confiteret kylling/flat iron steak /røget laks
145,-

LIDT, MEN GODT

Grønne oliven 40,-

Mandler med havsalt 40,-

Pâté de campagne med grov sennep 50,-

Sardiner fra La Gondola 60,-

Modnet ost 75,-

Charcuteri 95,-

DESSERT

Crème brûlée
70,-

Chokoladekage på bund af mandelmarengs med top af macaron. Serveres med sorbet.
75,-

Affogato
55,-

Rabarberkage med panna cotta-crème og mandelflager.
75,-

KAFFE

Stempelkaffe 35,-

Espresso 25,-

Cappucino 40,-

Te 35,-

SØDT

Macarons

1 stk. 20,- / 2 stk. 30,- / 3 stk. 40,-