Menu Aften
AFTENMENU
Oplev en hyggelig aften hos Huks Fluks på Gråbrødretorv – med tapas, vin og sydeuropæisk stemning i hjertet af København. Menuen byder på delbare retter og bistroklassikere som tatar, moules frites — og vores specialitet, grillet Pluma Ibérico. Vælg frit fra kortet eller lad køkkenet sammensætte en tasting menu med sæsonens favoritter. Vi holder det afslappet, socialt og smagfuldt – præcis som en middag bør være.
APÉRITIFS & SNACKS
Marinerede Lucques oliven — 55 kr.
Lucques-oliven marineret i drueolie, citron og krydderurter.
Mandler — 55 kr.
Let saltede, sprøde mandler.
Croquetter — 70 kr.
Croquetter med Comté-ost, Pata Negra-skinke og bechamelsauce.
Charcuterie tallerken — 195 kr.
Lomo, chorizo og Pata Negra Cebo med to slags ost, mandler, oliven og cornichoner.
Tre oste — 95 kr.
Tre håndlavede oste med mango-safran chutney.
Grøn salat — 50 kr.
Salat med Dijon-vinaigrette.
Surdejsbrød — 40 kr.
Surdejsbrød med trøffelsmør.
Pimientos de Padrón — 65 kr.
Pimientos de Padrón med mojo rojo sauce.
HUSETS SPECIALITETER
Iberisk sortfods skinke Cebo (24 måneder) 40g — 100 kr.
Oplev den nøddeagtige smag af Iberisk skinke, lagret i 24 måneder.
Bellota (36 månder) 40g — 150 kr.
Lagret i 36 måneder fra agern fodrede iberiske grise.
Smag begge: Cebo & Bellota — 125 kr.
Iberisk skinke i to varianter: Cebro lagret i 24 måneder og Bellota lagret i 36 måneder.
SHARING MENU
Oplev det bedste fra Huks Fluks med vores delingsmenu.
Tre serveringer med nøje udvalgte favoritter, skabt til at dele og nyde sammen.
Fra det enkle og delikate til det dybe og smagfulde.
425 kr. pr. person
Menuen skal bestilles til hele bordet (min. 2 personer).
Gør oplevelsen komplet med vores vinmenu, som er afstemt til hver servering.
Inkluderer vand – med eller uden brus.
225 kr. pr. person
FORRETTER
Löjrom — 190 kr.
Finsk fiskerogn på sprødt surdejsbrød med crème fraîche, rødløg, purløg og citron.
Tartar Savoie — 125 kr. / 165 kr.
Oksetatar med cornichoner, æggeblomme og sprøde pommes pailles. Med eller uden pommes frites.
Quiche Lorraine Végétarienne — 110 kr.
Vegetarisk quiche med æg, karamelliserede løg, svampe, spinat, porrer og ost. Serveres med en sidesalat.
Røget laks — 105 kr.
Røget laks med rugbrøds-croutoner og cremet røget ost.
Hvide asparges — 195 kr.
Serveret med hollandaisesauce, håndpillede rejer og butterdejskys.
HOVEDRETTER
Moules Frites — 175 kr.
Blåmuslinger dampet i hvidvin med hvidløg, skalotteløg og fløde. Serveres med pommes frites og aioli.
Pasta Pistou — 175 kr.
Pappardelle med pesto, soltørrede tomater, pinjekerner, citron og stracciatella.
Huks Fluks burger — 180 kr.
Oksekød, salat, tomat, pickles, cheddar og dressing. Serveres med pommes frites og aioli.
Portobello burger — 140 kr.
Portobello, hvidløgsolie, salat og tomat på ristet bolle. Serveres med pommes frites og aioli.
Torsk á la Beurre Blanc — 235 kr.
Ovnbagt torsk med beurre blanc sauce, pata negra, nye kartofler, grønne asparges, og soltørrede tomater.
Pluma Iberico — 235 kr.
Grillet Pluma Iberico med Pimientos de Padrón og Mojo Rojo sauce. Serveres med pommes frites.
Steak Bearnaise — 245 kr.
Grillet oksefilet med béarnaisesauce, pommes frites, grønne asparges.
DESSERTER
Crème brûlée — 85 kr.
Vaniljecreme med karamelliseret sukker.
Rabarber trifli — 85 kr.
Rabarberkompot, letpisket flødeskum, vaniljecreme og makroner.
Gateau Marcel — 85 kr.
Chokoladekage med passionsfrugtsorbet og frysetørrede hindbær.
Danske jordbær — 85 kr.
Danske jordbær med vaniljeis, coulis og karamelliserede valnødder
Affogato — 65 kr.
Vaniljeis med et skud varm espresso.
Petit fours — 65 kr.
Tre stykker petit fours.